Bemutatkozás

Videó marketer - Image 3
Videó marketer - Image 4
Videó marketer

Jéger László

Ki vagyok?

Már egészen kora gyerekkorom óta nagy érdeklődést mutattam a kreatív tevékenységek iránt. Először a zene világa ragadott magával, aminek eredményeként Bécsben szereztem hangmérnöki diplomát. Sok-sok évet töltöttem az elektronikai eszközök megismerésével, melyeket hobbi szinten azóta is használok zeneszerzésre.

Aztán 5 évvel ezelőtt családi vállalkozásunk keretein belül belecsöppentem az ingatlanközvetítés színes világába, melyben szintén kreatív lehetőségeket láttam. Szolgáltatásunk fejlesztése kapcsán kerültem kapcsolatba a filmezéssel, hogy az ingatlanokat egészen újszerű módon mutathassuk be.

Szakmai tudásom és eszköztáram folyamatos bővítése mellett egyéni látásmódomat is latba vetem, hogy minél megkapóbb videók készülhessenek.

Igyekezetemet pedig pozitív visszajelzések igazolták: egyszercsak megkeresett egy neves soproni fodrászat, hogy készítenék-e számukra bemutatkozó werkfilmet. Örömmel mondtam igent - azóta pedig nincs megállás -, hiszen a szakmai kíváncsiság arra ösztökél, hogy minél több területen és témában mutathassam meg az ügyfeleknek, milyen hatalmas lépés lehet a siker felé egy jól sikerült videó.

Dolgozzunk együtt!

Amikor egy elképzelés formálódni kezd, sokszor nehéz dolga van annak, aki át szeretné adni, mi is az, amit megálmodott. Én azért vagyok, hogy valóra váltsam ezt a víziót. Munkamódszerem minden egyes lépése fontos és kihagyhatatlan eleme a sikeres együttműködésnek. 

Előkészületek

Előkészületek

Megismerjük a vállalkozásodat és ez alapján meghatározzuk a videó célját és stratégiáját. Feltérképezzük a videóra szánt büdzsét és ennek megfelelően kiválasztjuk a helyszínt és a szereplőket, majd megkezdjük a forgatókönyvírást. 

Forgatás

Forgatás

A forgatáshoz szükséges eszközöket beszerezzük és felállítjuk. A felvételeket elkészítjük a kiválasztott helyszíneken földről és drón segítségével a levegőből. 

Utómunka

Utómunka

Kiválasztjuk a felvételekhez illő zenei aláfestést, megvágjuk a felvett filmeket és az ügyfél-észrevételek alapján végleges formába öntjük a történetet. 

28+

Pr videó

32+

Céges imázs videó

56+

Közösségi videó

78+

Termékbemutató videó